top of page

Access bars:

Blijft dat hoofd van jou ook maar ‘aan’ staan of pieker je veel? Dan is een Access Bars behandeling zeker iets voor jou! Want hoe zou het zijn om met gemak te mediteren of in stilte te zijn, zonder steeds afgeleid te worden door je gedachtes? Om meer in verbinding te staan met je lichaam en je verlangens, zodat je gemakkelijker je hart kunt volgen en open staat voor de signalen van je intuïtie?

Access Bars is een zachte, hands-on behandeling die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Tijdens een Access Bars behandeling, die circa 60 a 75 minuten duurt, lig je heerlijk ontspannen op een massagetafel, terwijl de 32 Bars punten op je hoofd door mij licht worden aangeraakt. Door de lichte aanraking worden ze actief en gaan ze als het ware ‘lopen’. In deze ‘Bars’ liggen overtuigingen, beslissingen, ideeën, gevoelens en emoties opgeslagen, die je in je leven(s) hebt verzameld. Veel daarvan zijn helemaal niet van jou en heb je aangenomen van je omgeving. Door deze bestanden tijdens een BARS® sessie af te voeren, ontstaat er ruimte voor verandering, verbinding en vertrouwen. Als je een de vergelijking maakt met het opruimen en defragmenteren van een computer, worden alle overbodige bestanden met deze behandeling verwijderd. Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Iedereen is anders, dus er is geen "normale" Access Bars-sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt. Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen - zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.

Er is geen goede of slechte manier, maar de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen! Zowel bij volwassenen als kinderen kan Access Bars® toegepast worden.

Ervaar jij in het dagelijks leven…

Stress en onrust, een hoofd dat maar niet uit wil, weinig of geen verbinding met je gevoel, moeite met slapen & concentratie, veel piekeren, moeite met mediteren of stilte momenten, angst om voor jezelf te kiezen, veel emoties en gedachtes van anderen

Ontdek dan eens wat een sessie voor jou kan doen!

Bars kan ook helpen bij:

- Gespannenheid

- Maagzuur

- Vermoeidheid

- Slecht slapen

- Onzekerheid/zorgen

- Angsten

- ADHD

- ADD

- PPD/NOS

- Asperger

- Hechtingsproblemen

- Pubertijdsproblemen

- Examen stress

- Depressies

- Trauma

Wat kan een BARS® sessie jou opleveren:

- Meer rust en ruimte in je hoofd

- Diepe ontspanning

- Een betere verbinding met je lijf en intuïtie

- Groter bewustzijn

- Meer moeiteloosheid & flow in leven

- Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten

- Meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na 1 Bars sessie. Op zijn minst zult u zich ontspannen en rustig voelen, alsof u een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. Ieder persoon is anders, daarom ervaart iedereen de Bars op een andere manier.

Een BARS sessie duurt circa 60 a 75 minuten voor volwassenen, 30 a 45 minuten voor kinderen & pubers en vindt plaats in mijn praktijk in Bergeijk.

bottom of page